24 uur bereikbaar
0573 254 019

Afscheid

/Afscheid
Afscheid2018-12-19T09:22:50+00:00

Wij nemen afscheid van u, maar de contacten blijven warm

Beste mensen,

De tijd schrijdt voort.

Dit heeft ons doen besluiten om, na vele jaren het mooie werk binnen de uitvaartverzorging te hebben mogen doen, een stap terug te doen. Met veel liefde en inzet hebben wij in de ruime regio Ruurlo uitvaarten mogen verzorgen. Velen van u hebben wij mogen bijstaan bij het vormgeven van een afscheid, en bij velen hebben wij reeds bij leven gesprekken mogen voeren over hoe zij het komend afscheid voor zich zien.

Met al deze mensen voelen wij een band en daarmee een sterke verantwoordelijkheid. Wij vinden het dan ook van grote waarde om te weten dat wij de contacten en afspraken die wij met u hebben in goede handen hebben kunnen leggen.

Wij hebben het vertrouwen gevonden in uitvaartverzorging Holterman in Lochem, waar dhr. Toon van den Boogaard de uitvaartleider is. Een vak dat hij reeds meer dan twintig jaar beoefend. Omdat onderling vertrouwen heel belangrijk is, kunnen wij ons voorstellen dat u graag eens kennis met hem wilt. Neemt u dan zeker contact op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Voor nu mogen wij u danken voor het jarenlange vertrouwen dat wij mochten voelen en wij weten dat de continuïteit van het werk dat wij zolang met volle inzet hebben gedaan in goede handen is.

Met hartelijke groet,

Jeen de Vet & Cilia Heijting Heijting en De Vet Uitvaartverzorging

Wij nemen afscheid van u:
Heijting en De Vet

LEES VERDER >

Wij houden de contacten warm:
Holterman Uitvaartverzorging

LEES VERDER >